Fotoverslag

Vragen.......

Mammoth Lakes, 15 april, Droog en zonnig, 0 ˚C.

Vanmorgen rond 08:00 uur opgestaan. We balen dat we niet naar Yosemity kunnen van hier af. Gezien de rit van gisteren zou de weg er naartoe alles behalve saai moeten zijn. Omrijden is de enige mogelijkheid, maar dat gaat weer een dag kosten. We proberen het nog een keer aan het einde van onze vakantie. Buiten waait het nog steeds, maar de temperatuur is gezakt tot rond het vriespunt.
We besluiten nu eerst door te rijden in de richting van Los Angeles. We vervolgens onze weg langs highway 395 en onderweg passeren we moderne westernstadjes als Lone Pine en Bishop. Plots steekt er voor ons een enorme dust storm de weg over. We zien hem al van heel ver. Na een tijdje versperd de highway patrol de weg. We mogen even niet verder tot de wind weer wat gaat liggen. In de wolk kun je geen hand voor ogen zien. Na een half uurtje wordt de weg weer vrijgegeven en rijden we verder. Het blijft overal stoffig. Verder komen we nog een paar keer in een giga stofwolk terecht. Met een "Heehaw" en een "Howdy" nemen we afscheid van de Sierras. Onderweg pakken we nog een stukje Red Rock National park mee. Het stukje is maar een mijl of 3 , maar we krijgen wel een mooie indruk van het park. Verder komen we ook nog langs de Edwards Air Force Base. maar van de weg af is er helaas niet veel van te zien.


Santa Monica, 15 april, Droog en zonnig, redelijk wat wind 12 ˚C. 315 mls gereden

"All I wanna do is have some fun
Until the sun comes up over Santa Monica Boulevard"
In Santa Monica zoeken we een tijdje voor een hotel. Er is genoeg aanbod, maar de prijzen zijn wat aan de hoge kant. Uiteindelijk nemen we niet het goedkoopste hotel, maar wel eentje direct aan Ocean Boulevard, vlak om de hoek bij Santa Monica Boulevard. Het heet Oceanview hotel en is van Best Western. Vanavond meteen maar even alles bekijken. Er ligt een wandelpromenade 3 blocks achter het hotel. Eindelijk weer in de bewoonde wereld. Restaurants, Starbucks, Sportsbars..... Er lopen hier wel eeeehhhh hoe zeg ik dat nou netjes " errug veul lekkere vrouwluuj rond......" . We komen erachter dat het reuzerad op de pier op E-bay te koop staat en dat morgen Heidi Klum hier rond het hotel hangt. Heidi is de vrouw van Seal. Neenee, niet eentje van pier 39

Verder door Sierra Nevada

Nee, geen bosbrand

Een stofwolk

De Highway patrol heeft de weg afgezet

Lone Pine

Sleazy motel

Zoutpan

Red rock national park

Een treintje rijdt voorbij

12 lane highway bij LA

Promende Santa Monica

Roscoe, cuff him !!

Dinner at the Sportsbar

Er is veel Art Deco te zien

Ferris wheel

Santa Monica beach