Start spreading the news.........I’m leaving today. I got to be a part of it, New York Neeeeeew York....
 
Welkom bij ons reisverslag over New York.
 
Stedentrip New York
 
 
Op 4 mei 2006 zijn wij op stedentrip gegaan naar New York. We wilden graag de metropool bekijken, die we eigenlijk alleen kennen van TV. Friends, NYPD, Kojak, Ghostbusters... Allemaal opgenomen in New York. Het werk een onvergetelijke reis. Op de volgende pagina’s kun je lezen en kijken wat we allemaal gezien hebben. Het reisverslag bevat de geschreven tekst, alle andere pagina’s bevatten de bijbehorende foto’s met een korte beschrijving.
 
Deze website is gemaakt op een 12” iBook met behulp van iWeb. We hebben deze Apple laptop meegenomen, en hebben deze tijdens ons verblijf gebruikt om deze website te schrijven en de foto’s te publiceren. Deze website is vanuit New York iedere dag opnieuw gepubliceerd op www.frenkie.nl.
 
De website bevat erg veel informatie, maar er is zo veel te zien en te beleven in New York, dat we niets weg willen laten. Mocht je meer info willen, of iets willen vragen, stuur ons dan gerust een e-mail en we zullen proberen je van info te voorzien.
 
Veel leesplezier !!!!!!!!
 
Frenkie en Jolly
New York Links :

Empire State building
New York City tours
Bike the big apple
Zabars
Central Park
Weerbericht
BB King Blues club
WTC Site webcam
WTC site website
Geschiedenis van New York
Pennsylvania Hotel
New York Nieuws
Brooklyn Bridge
http://www.esbnyc.comhttp://allnewyorktours.comhttp://www.bikethebigapple.com/http://www.zabars.comhttp://www.centralparknyc.org/http://www.wunderground.com/US/NY/New_York.htmlhttp://www.bbkingblues.com/lucilles/index.shtmlhttp://www.earthcam.com/usa/newyork/groundzero/http://groundzero.nyc.ny.us/http://www.nyhistory.com/http://www.hotelpenn.com/http://www.ny1.comhttp://www.nycroads.com/crossings/brooklyn/http://www.nycroads.com/crossings/brooklyn/shapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5shapeimage_2_link_6shapeimage_2_link_7shapeimage_2_link_8shapeimage_2_link_9shapeimage_2_link_10shapeimage_2_link_11shapeimage_2_link_12shapeimage_2_link_13